Kategorier
Renovering

Dags för badrumsrenovering

När man bestämt sig för att göra om något i badrummet är det lika bra att gå all in. Den enkla anledningen är att det krävs en hel del jobb. Gör man allt behöver man inte göra om det på väldigt länge.

När Rebekka bestämt sig för att hon inte kunde leva utan badkar insåg hon några saker. Först och främst var duschen inte av nyare modell som man bara kunde lyfta ut. Den satt fast i både väggar och golv, vilket i sin tur innebar att kaklet på både golvet och väggarna skulle bli förstört.

Vad kostade det att kakla om hela badrummet? Säkert skulle det bli rätt dyrt. Hon googlade på billigt kakel i Nacka och fick upp en firma som arbetade med badrumsrenovering. Hennes ögon fastnade på en mening med ordet rot-avdrag. Det avgjorde saken.

Bästa stresshanteringen

Att hyra in ett företag som fixar hela jobbet är så smidigt. Inte bara det att allt blir samlat på samma räkning. De har dessutom kontakter med bland annat elektriker och rörmokare med hög kompetens, vilket innebär att de kan planera arbetstiden för de olika momenten så att de tajmar varandra perfekt. Innan det verkliga jobbet börjar kommer de på besök, och tillsammans planerar man alla detaljer.

Golvet med värmeslingor känns skönt under fötterna. Försiktigt kliver hon ner i badkaret. Med pekfingret trycker hon ner en blank knapp, och sköna strålar massera de trötta axlarna. Ljusen avger ett mjukt sken på det nya kaklet och hon suckar nöjt åt sitt beslut att gå all in med badrumsrenoveringen. Läs mer om badrumsrenovering på denna webbsida: badrumsrenoveringnacka.se