Kategorier
Renovering

Gör en badrumsrenovering i Göteborg när du är sugen på att fräscha upp hemmet

Är du trött på att ditt gamla kakel? Få saker ger ett sådant lyft till hemmet som en badrumsrenovering i Göteborg. Piffa sedan upp med matchande handdukar.

Att renovera badrummet kan visa sig höja värdet på bostaden den dagen den ska säljas. Ett nytt klinkergolv kan göra badrummet modernt och snyggt. En köpare vet vad det kostar att renovera ett kök eller ett badrum, så har du lagt tid och pengar på att få dessa utrymmen i bra skick så blir bostaden mer attraktiv på säljmarknaden. När man renoverar ett badrum så kan man utnyttja ROT-avdraget för hela kostnaden för arbete. Så det behöver inte vara så dyrt att anlita duktiga hantverkare för att göra en badrumsrenovering i Göteborg.

Hur kan jag platsbygga mitt badkar vid en badrumsrenovering?

Om du anlitar en professionell hantverkare så får du tips på vilka valmöjligheter du har för att platsbygga ditt badkar. Det vanligaste är att klä in badkaret i kakel och låta det gå ton i ton med väggar och golv, men om du vill skapa ett helt unikt badrum så kan du med fördel använda material och färger som bryter av mot det andra. Se till att arbetet utförs av en certifierad expert på våtrum och att alla rörinstallationer görs av en behörig och duktig rörmokare, så du kan sova lugnt om natten. Att anlita experter gör att du slipper fuktfällor som dyker upp som dolda fel i framtiden.