Kategorier
Allmänt

Rörmokare jobbar nattskift i Stockholm

Olyckor kommer aldrig lägligt. Det lärde Anna-Lena när toaletten svämmade över. Då var hon evigt tacksam att det fanns en rörmokare i Stockholm som jobbade.

Tröttheten hade knockat Anna-Lena redan klockan nio på kvällen. Därför var det inte så konstigt att hon vaknade fyra och var tvungen att gå på toaletten. Tydligen hade tiden kommit för första riktiga toabesöket som normalt brukade ske när hon klev upp. Men tiden var uppenbarligen förskjuten då hon somnade tidigt.

När hon var klar var planen att spola, tvätta händerna och krypa tillbaka i sängen för några timmars sömn till. Hon tryckte på knappen ovanför toaletten och istället för det vanliga ljudet av toalettstolen som spolades såg hon hur vattnet steg och hur en brun illaluktande sörja rann över kanten och ner på golvet.

Rörmokare rörde inte en min

Panikartat tryckte hon upprepade gånger på knappen utan resultat. Sen skyndade hon för att hitta sin mobil. Hon behövde hitta en rörmokare i Stockholm som hade jour och som kunde hjälpa henne med det samma. Hon var tvungen att få stopp på detta och sen torka upp innan det satte sig i golvet och rann ut över tröskeln till hallen.

Anna-Lena hittade ett nummer och ringde. En man som var förvånansvärt pigg svarade att han skulle komma med det samma. Mycket riktigt, inom bara tjugo minuter var denne på plats och jobbade. Utan en min fixade han toaletten på ett kick och hon kunde börja städa. Vilken tur att det fanns rörmokare som ville jobba mitt i natten.

Ta kontakt med en erfaren rörmokare här: www.stockholmsrörmokare.se.