Kategorier
Solceller

Välj en duktig solcellsleverantör

Det kan ofta vara lönsamt att göra en större investering. Det kan handla om att anlita en solcellslevverantör för att minska elkostnaderna på längre sikt.

Anders hade en son som hela tiden ville göra nya investeringar på sin gård. Allt för att öka värdet på fastigheten. Men även för att bli mera miljövänlig och gärna spara pengar när han ändå skulle göra något. Visst kunde det bli kostsamt precis i början men det skulle löna sig på längre sikt. Alla de anledningarna var fantastiska men ibland var sonen lite väl naiv och tog inte in flera kostnadsförslag utan litade blint på försäljare.

Sista gången de samtalat över telefon hade sonen Richard berättat om sitt nya projekt. Denne hade nämligen pratat med en kille som arbetade på ett företag där de sålde solceller. Som den beskyddande pappa han var oroade han sig för att sonen inte hade gjort tillräckligt med research innan han skrev på pappren som band honom till affären.

Fler än en solcellsleverantör på marknaden

Då sonen just för tillfället höll på med att stängsla hagar till djuren bestämde sig Anders för att åka och hälsa på. För nu hade han den perfekta förevändningen för att komma och hjälpa till. Samtidigt kunde han visa sonen flera företag som det fanns att välja bland. På så vis kunde denne begära in offerter från fler och kanske få ett bättre pris.
Väl nere hos sonen hade han lagt fram det som att han blivit nyfiken på solceller och solcellsleverantörer och själv hämtat information från flera stycken. Han visade dem för sonen som först blev irriterad, han hade redan en leverantör. När de sen började titta på priserna insåg även han att det hade varit en bra sak av pappan att göra då fler av solcellsleverantörerna hade betydligt bättre villkor och priser.

För mer information samt tips för dig besök denna hemsida: solinstallation.se